Tvisturs junglestævne 2018

Tvistur inviterer til Junglestævne den 24. juni fra kl. 08:00 til kl. ca. 14:00
Stævnet afholdes i den smukke natur omkring Nordjysk Ridecenter og kommer til at foregå på en afmærket rute.
På ruten vil man møde markeringer, som fortæller, hvilken gangart der ønskes vist (der vil være en start og slut markering). På denne strækning vil der sidde en dommer og bedømme gangarten. De gangarter, der ønskes vist er: Tølt, Trav, Skridt og Galop. På den sidste strækning vises en valgfri gangart. Det 5. forsøg kan blive brugt på at vise, hvor god hesten er til at springe, da der på denne strækning, vil blive sat et spring op.
Stævnet henvender sig til alle ryttere unge, som gamle, samt stævneryttere og alm. turryttere, som har interesse i at vise deres hest i naturen.
Ruten er ca. 5 km lang og vil afmærket med pile.
Der afholdes to klasser til dette stævne, en individuel klasse, og en hold klasse. Man kan stille op i hold af tre. Som hold rider man individuelt, hvor karaktererne vil blive lagt sammen til en fælles karakter. Der rides ikke på tid.
Stævnet er ikke et DRL-stævne, og derfor skal der ikke fremvises rytterlicens eller tro- og love-erklæring.
På dagen mødes vi kl. 08:00 i rytterstuen, hvor dagens program præsenteres. Der vil blive uddelt veste med startnumre. Forklaring vil komme omkring ruten, regler for ridebedømmelse på strækninger, overhalinger osv.
Maks. 40 deltagere efter først til mølle princippet. Prisen for deltagelse er 200 kr – i denne pris vil der være en frokostbillet. Tilmelding foregår på opslagstavlen i ridehuset, og man kan kun tilmelde sig ved at skrive sig på her. Framelding skal ske senest 5 dage før stævnet. Ønsker man opstaldning eller fold, må man hører Lisa, om dette er muligt. Tilmelding er først gældende, når pengene overføres til følgende reg. nr: 7443, konto nr: 1123095
Vi ser frem til at se jer!
Venlig Hilsen

Lærke Andersen og Henriette Malin

You may also like...