Nyt klubtøj

Så er Tvistur tilbage med en ny aftale om lækkert klubtøj! Vi har allieret os med Land & Fritid i Sørup, hvor vi får 30% rabat i forhold til deres normalpriser.

1: Model   
Damejakke Herrejakke 
Pris inkl.
stort logo ryg:
do. børn:
lille logo højre skulder
do. børn

440 kr. 
370 kr.
380 kr.
310 kr.
Pris inkl.
lille logo højre bryst
do. børn

 


380 kr.
310 kr.
    
T-shirt Uldjakke 
Pris inkl.
lille logo højre ærme
do. børn

205 kr.
205 kr.
Pris inkl.
lille logo højre bryst
do. børn

310 kr.
240 kr.
    
2: FarverJakker
Blå, grå, rød
T-shirt
Blå, rød
Logo
Sort, hvid, farve-i-farve
    
3: StørrelserDame
XS – 3XL
Herre
S – 4XL
Børn
8 – 12 år

De angivne priser er forretningens normalpris inklusiv moms, fratrukket 30% rabat og med tillæg af omkostninger til broderi (65/125 kr.). Tvistur samler løbende de indsendte bestillinger, og afhængig af vores videre bestillingstidspunkt kan tøjet eventuelt være på tilbud udover vores rabat hos Land & Fritid – er det tilfældet, får du selvfølgelig den ekstra besparelse.

Bestilling
Send en e-mail til toej@tvistur.dk med angivelse af

  • model,
  • farve på hhv. model og logo,
  • størrelse og
  • antal.

Vi sender dig en ordrebekræftelse, og når du har indbetalt det samlede beløb på MobilePay bliver din bestilling sendt til produktion. 

Leveringstid
Når vi har modtaget din betaling og dermed endelige bestilling, går der ca. 2 uger, før dine varer er klar til udlevering fra Nordjysk Ridecenter.

Reklamation og returret
Der tages forbehold for forsinkelser, udsolgte varer og øvrige ændringer samt, at der ikke er returret på de bestilte varer, da varerne er tilrettede med Tvitur-logo. Reklamationer ved evt. defekte varer skal ske til Land & Fritid – Sørup, Hjedsbækvej 69, 9530 Støvring.

Rideklubben Tvistur er alene formidler af produkterne, og er du inden din bestilling i tvivl om produktets kvalitet, pasform o.a. så besøg en af Land & Fritids butikker.