Invitation til Junglestævne

Tvisturs Jungle Stævne 2017

Tvistur inviterer til Jungle stævne den 24 juni fra kl. 08:00 til kl. ca. 14:00

Stævnet afholdes i den smukke natur omkring Nordjysk Ridecenter, og kommer til at foregå på en afmærket rute.

På ruten vil man møde markeringer som fortæller, hvilken gangart der ønskes vist (der vil være en start og slut markering). På denne strækning vil der sidde en dommer og bedømme gangarten. De gangarter der ønskes vist er: Tølt, Trav, Skridt og Galop. På den sidste strækning vises en valgfri gangart. Det 5 forsøg kan blive brugt på at vise, hvor god hesten er til at springe, da der på denne strækning, vil blive sat et spring op.

Stævnet henvender sig til alle ryttere unge, som gamle, samt stævne ryttere og alm. tur ryttere, som har interesse i at vise deres hest i naturen.

Ruten er ca. 5 km lang, og vil være afmærket med pile.

Der afholdes to klasser til dette stævne, en individuel klasse, og en hold klasse. Man kan stille op i hold af tre, som hold rider man individuelt, hvor karaktererne vil blive lagt sammen til en fælles karakter. Der rides ikke på tid.

Stævnet er ikke et DRL-stævne og derfor skal der ikke fremvises rytterlicens eller tro- og love-erklæring.

På dagen mødes vi kl. 08:00 i rytterstuen, hvor dagens program præsenteres. Der vil blive uddelt veste med startnumre. Forklaring vil komme omkring ruten, regler for ride bedømmelse på strækninger, overhalinger osv.

Maks. 40 deltagere efter først til mølle princippet. Prisen for deltagelse er 200 kr – i denne pris vil der være en frokostbillet. Tilmelding foregår på opslagstavlen i ridehuset og man kan kun tilmelde sig, ved at skrive sig på her. Ved framelding skal det ske senest 5 dage før stævnet. Ønsker man opstaldning eller fold, må man høre Lisa om dette er muligt. Tilmelding er først gældende når pengene overføres til følgende Reg nr: 7443  konto nr: 1123095

Vi ser frem til at se jer!

Venlig Hilsen

Lærke Andersen  og Henriette Mallin

You may also like...