Invitation til biograftur

Så skal Tvistur`s Junior/unge en tur i Biffen

Søndag den 18 Marts kl 15:30,  invitere Tvistur`s Junior og Unge udvalg til en tur i biografen i City Syd. Når Filmen er slut, tager vi tilbage til Nordjysk Ridecenter, hvor der vil være aftensmad.

Filmen vi skal se, er Disney`s nye film Coco, som handler om den 12-årige Miguel, der drømmer om at blive en berømt musiker som sit idol Ernesto de la Cruz, men familien har forbudt ham at spille musik og taget hans guitar. Så da han skal deltage i et lokalt talentshow, bliver han nødt til at finde en ny. Eftersøgningen bringer ham til kirkegården, men et uheld sender drengen til de dødes verden, hvor et mysterie om hans eget ophav og familiehistorie venter. En fortælling med masser af humor, sang og musik. Selvom meget udspiller sig i de dødes rige med skeletter, er det hele skildret med masser af farver og ganske børnevenligt.

Pris for Coco: barn under 12 er ca. 100 kr og barn over 12 er ca 110 kr. Prisen afhænger 100% af hvor man placere fra i biografen, derfor ca. prisen. Derudover skal man have penge med til slik og drikke i biografen.

Prisen for mad efter, biograf tur, er 35 kr.

Vi glæder os til at se jer og have en dejlig og hyggelig dag !

Med Venlig Hilsen

Vibeke Damkier, Bettina Drejer Berndt, Vibeke Andersen og Lærke Andersen

You may also like...