Hjælpere søges til DM i Alrid

D. 20-21 september holder Tvistur DM i ALRID, og i den forbindelse får brug for en masse friske hjælpere!

Du får nu mulighed for at få gratis camping og god mad hele weekenden d. 20-21 september, hvor Tvistur holder DM i Alrid.

Vi har brug for hjælpere til at sidde ved springene, være dommeresekretærer, tidtagere, hjælpe med madlavning og meget mere. Til gengæld for jeres arbejde tør vi godt love et par hyggelige dage, med glade mennesker, dejlige heste og rigtig god mad.

Gratis camping (I eget telt eller campingvogn) og forplejning gælder alle voksne og børn, som melder sig til at hjælpe hele weekenden (fra lørdag morgen til og med oprydning søndag eftermiddag/aften).

Vi afholder en infoaften for alle tilmeldte hjælpere d. 15. sep. kl.18.30.

Som yderligere forberedelse til DM I ALRID holder vi en orienteringsaften i rytterstuen på Nordjysk Ridecenter, hvor vi vil gennemgå alle uddelte opgaver, så I bliver godt informeret om jeres tildelte opgaver. Orienteringsaftenen er for alle børn og voksne, som gerne vil hjælpe til alrid.

Tilmelding som hjælper kan man gøre på listen på Lisas dør, til Lars Pedersen på lars@tvistur.dk, på mobil 20663062 eller her: https://tvistur.dk/begivenheder/dm-i-alrid/#hjaelper

PÅ FORHÅND TUSINDE TAK FOR DIN HJÆLP!
UDEN JER KUNNE VI SLET IKKE AFVIKLE DISSE STORE STÆVNER!

You may also like...