Påskestævne Sport BCD

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Påskestævne Sport BCD

24. marts 2016

425kr.

Tidsplan

Hjælperplan

Resultater

Rideklubben Tvistur inviterer til DRL påske stævne d. 24 marts 2016!

Venteliste: http://wp.me/P4FERg-o0

Hjælpertilmelding: https://tvistur.dk/begivenheder-2/hjaelpertilmelding-til-paaskestaevne-2016/

Tvistur inviterer igen til Påske stævne på Nordjysk Ridecenter.

Stævnet afholdes som Sport B, C og D stævne og er kun for Tvistur medlemmer.

Følgende klasser vil blive udbudt:

Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)
Sport C – 4.3, T5 (DRL)
Sport D – 4.5, 4.5J, T.8, T.8J

Tilmelding via www.sporti.dkTilmeldingen åbner søndag d. 14. februar, og lukker søndag d. 28. februar

Startgebyr er kr. 425,-.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver.

Yderligere oplysninger fås hos

Andreas Hejndorf: andreas@tvistur.dk
Henriette Mallin: henriette@tvistur.dk

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.

Andreas og Henriette

Praktiske informationer

Stævnet starter kl. 9.00. Der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO-reglerne samt ’Regler for stævneridning i Danmark’. Der rides på Danmarks flotteste 250 m. ovalbane.

Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 300,-. Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 125,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:

Sport B – 4.2, 5.2, T3, T4 (DRL)
Sport C – 4.3, T5 (DRL)
Sport D – 4.5, 4.5J, T.8, T.8J

Alle klasser rides med flere ekvipager på banen.
4.5 og T.8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens, der betyder, at alle ryttere i skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens på DI.

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun én hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er 2. prioriteten der kommer på ventelisten.

Ved tilmelding vil vi gerne opfordre til at hestens navn kopieres fra Worldfengur af hensyn til indberetning af resultater til ranglisten efterfølgende. Desuden skal I være opmærksomme på at rytterens navn staves korrekt med store og små bogstaver. Husk desuden at hestens FEIFid altid indeholder 10 cifre (Starter med landekode, så årstal).

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres. Hvis du er tilmeldt til Sport D med engangslicens, skal der også fremvises dokumentation på denne(kvittering på betaling fra Sporti).

Tilmelding via www.sporti.dkTilmeldingen åbner søndag d. 14. februar kl. 17.00 og lukker søndag d. 28. marts. Startgebyr er kr. 425,-. Ændringer efter sidste tilmeldingsfrist koster 50 kr., og man kan ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Foreløbig tidsplan kan findes på www.tvistur.dk minimum en uge før stævnet.

Hvis der i B sport opnås karakterer der kvalificerer til Sport A tilbyder vi oprykning til Sport A om fredagen mod et gebyr på 125 kr.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår på tvistur.dk

Skulle der være nogen som skal ride begge dage, eller som bare har lyst til at overnatte fra torsdag til fredag, tilbyder vi camping. Camping er gratis for alle, men ønsker man strøm koster det 100 kr. OBS: Strømtilslutningen kan ikke trække varmeapparater, så alle apparater over 500W må ikke tilsluttes. Der er mulighed for at tilkøbe spisning torsdag aften for 50 kr., og der sælges morgenmad i Bixen fra kl. 7.00.

Yderligere oplysninger fås hos Andreas Hejndorf (andreas@tvistur.dk) eller Henriette Mallin (henriette@tvistur.dk).

Stor tak til alle vores præmiesponsorer

Sponsor plakat

Detaljer

Dato:
24. marts 2016
Pris:
425kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tvistur
Hjemmeside:
tvistur.dk

Sted

Nordjysk Ridecenter
Flødalvej 30
Svenstrup,9230Danmark
+ Google Maps
Telefon:
98382391